1051 Budapest, Zrínyi utca 5., Tel.: + 36 1 795 66 06hu

Program

Koncert

Monyó Project

2019. október 16. (szerda), 20:00

Helyszín: Magyarság Háza – 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. (Duna Palota)

Koncert

MONYÓ PROJECT


„A Monyo Project Erdélyből Londonig tévelygő, de Budapesten központosodott zenekar. A cold rock zene energiáját ürügyként használják, hogy eldübörögjenek vele mindenféle dolog legvelejéig.” (Szimplamusic)

A zenekar 1999 augusztusában alakult Székelyudvarhelyen. Az első album 2000-ben jelent meg Freedom címmel Romániában. 2002-ben a zenekar áttette székhelyét Budapestre. Itt kezdték el a cold rock műfaj népszerűsítését. Rendszeres fellépői a budapesti kluboknak. A zenekar erőssége a zeneiség, a dallamosság, dinamikusság és a profi stáb. A zenekar szerzőpárosa Molnár Ilona- Baba- az erdélyi származású énekesnő aki a színészi pályáról a zenei pályára lépett, a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta tanulmányait, színészi képességeit már a rock zene színpadán kamatoztatja - és Molnár Endre, közismerten Monyo, dalszerző és gitáros.

A belépés ingyenes. A helyek korlátozott száma miatt regisztráció javasolt: magyarsaghazainfo@gmail.com (a regisztráció a Magyarság Háza válaszlevelével aktiválódik). Helyfoglalás érkezési sorrendben.